Når et skoleår er afsluttet skal synkroniseringen mellem KOMiT og ViGGO nedlægges. Det er vigtigt, at nedlægge et skoleår fra synkroniseringen når skoleåret ikke længere er aktivt.
Hvis du nedlægger kurset, mens de nye roller er skjulte, vil alle brugere blive arkiveret, og deres SynkID vil blive brudt.
----------------------------------------------------------
Nedlæg skoleår fra synkronisering
1. Vælg RELEVANT KURSUS
2. Vælg SYNKRONISERING VIGGO
3. Vælg KURSUS der skal nedlægges
4. Vælg NEDLÆG KURSUS
5. Vælg JA for at bekræfte nedlægningen
6. Nedlægning er sket når tekst med AFSLUTTET vises
7. Vælg OPSÆTNING
8. Vælg det KURSUS, der lige er nedlagt
9. Vælg FJERN KURSUS FRA SYNKRONISERING
10. Vælg JA for at bekræfte at kurset skal fjernes fra synkroniseringen
Det valgte kursus er nu nedlagt i ViGGO, hvilket betyder at brugere, der ikke var tilknyttet anden rolle er arkiveret.
Gå nu i ViGGO og tjek at de brugere, der ikke længere skal være tilknyttet skolen i det nye skoleår er blevet arkivet.
Tjek også området BRUGERE UDEN EN ROLLE DEFINERET.
1. Gå i ADMIN
2. Vælg BRUGERE OG ROLLER
3. Vælg BRUGERE UDEN EN DEFINERET ROLLE
4. Liste af brugere, der IKKE ER TILKNYTTET AKTIV ROLLE i ViGGO
5. MARKÈR ALLE ELLER UDVALGTE BRUGERE til arkivering
6. Vælg AKRIVER BRUGERE
7. BEKRÆFT ARKIVERINGEN ved at taste din ViGGO KODE (Dette kan kun gøres af Administratorer)
8. Afslut med ARKIVER BRUGERE
Det næste step er at gå i ViGGO og slette de roller, der var tilknyttet det nedlagte kursus.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.