Hvis der ligger brugere i en rolle der deaktiveres flyttes de brugere der ikke er tilknyttet andre roller over i området Brugere uden en rolle defineret.
Brugere der ligger her vil ikke kunne bruges aktivt i ViGGO.
Området "brugere uden en rolle defineret" er at betragte som en sandkasse hvorfra brugere enten skal tildeles en rolle eller arkiveres.
----------------------------------------------------------
Brugere i "Bruger uden en rolle defineret"
1. Gå i ADMIN
2. Vælg BRUGERE OG ROLLER
3. Vælg BRUGERE UDEN EN DEFINERET ROLLE
4. Liste af brugere, der IKKE ER TILKNYTTET AKTIV ROLLE i ViGGO
5. MARKÈR ALLE ELLER UDVALGTE BRUGERE til arkivering
6. Vælg AKRIVER BRUGERE
7. BEKRÆFT ARKIVERINGEN ved at taste din ViGGO KODE (Dette kan kun gøres af Administratorer)
8. Afslut med ARKIVER BRUGERE
----------------------------------------------------------
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.