Formål:
Denne vejledning viser, hvordan du fortryder en besked, der er planlagt til senere afsendelse. Beskeden kan fortrydes helt frem til afsendelses tidspunktet.
Vejledninger for ud for denne:
Opret besked
Denne vejledning indeholder:
Fortryd planlagt besked (Inden afsendelse)
Andre relevante vejledninger:
----------------------------------
Fortryd planlagt besked (Inden afsendelse)
- Vælg BESKEDER
- Vælg PLANLAGT
- Vælg 3 SMÅ PRIKKER
- Vælg X ANNULLER
5. BEKRÆFT, at den planlagte besked skal fortrydes
Den planlagte besked er nu fortrydt og vil ikke længere blive sendt.
----------------------------------
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.