Formål:
Denne vejledning viser, hvordan du tilføjer eller fjerne relevante/irrelevante brugere fra eksisterende besked.
INFO! Det er er beskedens oprindelige afsender, der kan tilføje eller fjerne brugere fra beskeden.
Vejledninger for ud for denne:
Opret besked
Denne vejledning indeholder:
Fjern bruger fra besked
Andre relevante vejledninger:
----------------------------------
Tilføj bruger fra besked
- Vælg BESKEDER
- Vælg RELEVANT MAPPE i indbakken
- ÅBN relevant besked
-
Vælg TILFØJ DELTAGER
5. FREMSØG relevante brugere, i de relevante felter.
6. Afslut med TILFØJ
OBS! Der kan kun fremsøges brugere, som man har rettighed til at skrive til.
7. Den/de ønskede bruger(e) er nu TILFØJET
INFO! Beskeden ligger nu som en ny besked hos de tilføjede brugere
----------------------------------
Fjern bruger fra besked
- Vælg BESKEDER
- Vælg RELEVANT MAPPE i indbakken
- ÅBN relevant besked
-
Vælg FJERN DELTAGER
5. MARKÈR de brugere, der skal FJERNES fra beskeden
6. Afslut med FJERN VALGTE
7. Den/de valgte bruger(e) er nu FJERNET fra beskeden.
OBS! Beskeden er ikke længere synlig i indbakke hos disse brugere.
----------------------------------
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.